dijous, 28 de febrer del 2013

Menjar be és garantia de salut



La inflamació crònica pot emmalaltir silenciosament els teixits durant anys sense que se sàpiga, fins que un día apareixin els símptomes. Llegir més:http://natturalia.com/archives/5750

DIA DE LA DONA, 8 DE MARÇ

DIA 8 DE MARÇ, DIA DE LA DONA Les dones al llarg de la història han ocupat llocs prominents dins l’esfera pública. Treball en grups cooperatius Cada grup ha de elegir una dona que hagi destacat en la hstòria antiga i actual, per alguna raó: cinema, escriptura, arquitectura, pintura, poesia, política, esport, música, ciència... D'aquesta persona el grup n'ha de cercar informació i elaborar un cartell o una exposició de diapositives per presentar a classe. Aquest treball s'ha de presentar el dia de la dona, 8 de març, 2013 Us podeu posar en contacte amb els membres de cada un dels grups per començar la recerca i l'elecció de la dona que treballareu. Edmodo. Que passeu uns bons, encara que humits, dies de vacances. Besadones!!!

dilluns, 25 de febrer del 2013

MAPES CONCEPTUALS


En aquesta pàgina podeu fer mapes conceptuals en línia i guardar-los o imprimir-los. Una vegada acabat el tema podeu fer el mapa conceptual de la circulació sanguínia d'aquesta manera. En parlam a classe.

divendres, 15 de febrer del 2013

POLSERES

Ei! mirau quina cosa més cuca per fer i vendre per Sant 

Jordi. Us animau a provar-ho?



Són bastonets depresors, dels que usen els metges per  

mirar la gargamella. Es banyen 15 minuts en aigua

 tèbia se posen dins un tassó perquè agafi la forma,

 quan s'aixuguen es pinten i ja tenim una polsera super

 bonica.



dijous, 14 de febrer del 2013

SA JAIA COREMA

Dos braços, set cames, nas gros peu petit

Sa Jaia Corema ja torna ser aquí

amb unes graelles i amb un bacallà.

 
Cada setmana una cama perdrà.

LA DIGESTIÓ